Legális csupaszknuckle boksz érkezik Floridába?


Frissítés 2016. április 11. – Ma kiderült, hogy a Gunn’s Bout a Mikcosukee Resort & Gaming kaszinóban lesz a középső Miami -ban.

________________________________________

Frissítés 2016. április 6. – Bármilyen kompenzációt fog felügyelni az esemény felügyelete, nem az lesz a Florida, hogy a boksz kompenzációját adja meg.

Mr. Magraken,

Ez válaszul a Chelsea FC Mez legutóbbi, a „Legal BAPER-Knuckle Boxing Floridaba” című cikkére.

A csupasz csukló harc jogellenes Floridában. Mint ilyen, a Florida megadja a bokszkompenzációt, nem engedélyezi a csupasz csukló harci eseményt. Bárki, aki részt vesz egy ilyen eseményen vagy szervez, adminisztratív és büntetőjogi szankciók vonatkoznak.

Mint tudod, a törzsi területek szuverén területek. A törzsi földön zajló csupasz csukló rendezvény ősszel a bokszbizottság joghatóságain kívül esik.

Köszönjük ezt a lehetőséget, hogy válaszoljon.

Paul Waters

Ügyvezető igazgató

Florida Adja meg a bokszbizottságot

___________________________________________-

A heti fő csata sportszabályozói hírek árnyékolása, a New York -i vegyes harcművészetek küszöbön álló legalizálása talán hasonlóan érdekes haladás – a csupasz csukló boksz várható legalizálása Floridában.

Hónapok óta, a csupasz csukló boksz bajnok, Bobby Gunn azt javasolja, hogy az Egyesült Államok meghatározza az atlétikai kompenzációt egy csupasz csukló boksz -rendezvény szankcionálására. Ma Gunn tweetelt egy rövid klipet egy sajtó szemináriumról, jelezve, hogy Florida lesz a hosszú pletykált csupasz csukló -ütés –

A BKB Japán labdarúgó-válogatott Mez szakasz a Florida megadásában. További információ hamarosan. pic.twitter.com/4fxculjc5f

– Hivatalos Bobby Gunn (@realbobbygunn) 2016. március 23.

A klipben megjegyezte, hogy „2016. június 11 -én rendkívül örülünk annak, hogy kiderítjük, hogy a rejtekhelyből is kijönünk, és a legelső legális szankcionált csupasz Knuckle boksz -mérkőzést 2011 óta tartjuk az Amerikai Egyesült Államokban. A Florida kiváló meghatározása ”

A fenti klip nem teszi azt eltávolítani, ha a Florida megadja a bokszkompenzációt az esemény szabályozására, vagy ha a szankcionáló testület újabb szervezet, például egy törzsi atlétikai bizottság.

Felhívtam mind a Bobby Gunn -t, mind a Florida Boxing Compenzációjának a megjegyzéshez, valamint a cikk frissítésével, ha/amikor válaszolnak.

Míg egy tipikus előzetes reakció az, hogy a csupasz csukló harcot úgy tekintik, mint a kombinatív sport barbárabb változatát, az ellenintézett módon kiküszöböli a kesztyűt az egyenletből, valószínűleg csökkenti a versenytársak által elszenvedett traumás agyi sérülések sebességét.

Amint azt 2014 -ben tárgyaltuk, amikor kesztyűt adtak az MMA -hoz, a lyukasztók kiesési sebessége tízszeresére nőtt. A kesztyű eltávolítása a csata sportból növeli a törött kezek sebességét, valamint a versenytársak számára a felületes szakadásokat, valamint a szem sérüléseit, a kesztyű eltávolítása a sportból csökkentheti a fej traumáját. Ha a kormány, valamint a harci sport érdekelt felek az agyi sérüléssel szembeni sport szabályait értékelik, az adatok viszonylag eltávolítják, hogy a kesztyűk védik a kezeket, nem pedig az agyat.

Ez egy lenyűgöző előrelépés, amelyet továbbra is figyelemmel kísérek, és frissítem ezt a cikket, amikor több szabályozási információt mutat.

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Beszéljünk a csupasz csukló bokszról, a törzsi bizottságokról, valamint Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez a 2016. január 12 -i törvényhozásról, a „Floridai Battle Sports Law”
Beszéljünk Florida, valamint a Bare Knuckle Boxingmay 2019. január 21 -én.
A Bare Knuckle boksz dokumentálása 2019. január 23 -án 4 hozzászólással

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *