Független áttekintés a Browns volt edzője, Hue Jackson állításaiba zárja; Az állításokat nem lehetett igazolni


egy 60 napos független áttekintés után, a Cleveland volt edzője, Hue Jackson Corinthians Paulista Mez megjegyzéseivel kapcsolatban, amelyet a Browns fizetett vagy más módon ösztönöz a játékok elvesztésére Sporting CP Mez a 2016-17-es szezonokban, volt amerikai ügyvéd és SEC Mary Jo White elnöke és a Debevoise cég ügyvédi csoportja megállapította, hogy egyik állítás sem igazolható.

A vizsgálat nem talált bizonyítékot arra, hogy a Browns négyéves terve, vagy a klub tulajdonjogának vagy labdarúgó-személyzete elvesztette vagy ösztönözte a veszteségeket, és nem hozott szándékosan döntéseket, hogy gyengítsék a csapatot a kedvezőbb tervezeti pozíció biztosítása érdekében.

Az átfogó áttekintés magában foglalta a Browns teljes együttműködését, valamint a Jimmy Haslam -tal, valamint a szervezet jelenlegi és korábbi tagjaival folytatott interjúkat. Miközben Jackson edző kezdetben beleegyezett abba, hogy találkozik a nyomozókkal, végül nem tette meg.

Annak ellenére, hogy nem tudott közvetlenül beszélni Jackson edzővel, a Debevoise csapat hozzáférést kapott nyilvános nyilatkozataihoz, beadványaihoz és tanúvallomásaihoz egy előzetes választottbírósági eljárásban. A klub több ezer oldalas dokumentumot készített, ideértve az e -maileket, szövegeket, a belső feljegyzéseket és a prezentációs fedélzeteket, valamint a klubműveletekhez kapcsolódó egyéb anyagokat, valamint a klub és a Jackson edző Cerezo Osaka Mez közötti választottbírósági eljárásban szereplő bejelentéseket és tanúvallomásokat.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *