Az NHLPA, valamint az NHL megállapodnak abban, hogy a tartós speciális kereskedési kártya engedélyek meghosszabbítják a felső fedélzetet; NFT termékek szervezett


A Nemzeti Jégkorong Liga (NHL®), valamint a Nemzeti Jégkorong Liga Players ‘Association (NHLPA) kiderült, hogy mindegyik megállapodott az engedélyek hosszú távú kiterjesztéseivel a felső fedélzeti üzletnél. A fizikai kereskedési kártyák különleges engedéllyel rendelkező gyártója.

A felső fedélzet, amely fenntartotta az NHL-t, valamint az NHLPA kereskedési kártya licenceket, figyelembe véve, hogy az 1990-91-es szezon a „Az E-Pack világszerte sikeresebb Kashima Antlers Mez kibővítését mutatja be egy új, szabadalmaztatott NFT platformon, az Evolution ™ -nel. A fejlesztés várhatóan bevezeti ezt a téli időt, valamint lehetővé teszi a rajongók számára a világ minden tájáról, valamint a soha nem látott engedéllyel rendelkező Japán labdarúgó-válogatott Mez NFT-k összegyűjtését, valamint a kereskedelmet. Az NHL-, valamint az NHLPA-engedéllyel rendelkező kereskedési kártya NFT-ket Kashiwa Reysol Mez várhatóan a jövőben a fejlesztési platformon kínálják. A felső fedélzetet az internetes ökoszisztéma kibővítették egy élénk másodlagos piacra, valamint az ígéretekre, hogy véget érnek az új és a tapasztalt gyűjtők számára egyaránt. ”

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *