6 módszer az anyák napjának csodálatossá tételére ebben az évben


az összes kedvezőtlen zümmögéssel az utóbbi időben a hozzáadott cukor körül, és a hétvégén egy tortával való megjelenés nem lehet a legokosabb lépés. Tehát pontosan hogyan ünnepelheti napját anélkül, hogy véletlenül megsemmisítené az étrend -tervét? Itt van hat alapvető módszer a dolgok csodálatának megőrzésére, valamint az anyák napjának még sokkal különlegesebbé tételére ebben az évben.

1. Dobja el a járdát – csipálja fel a cipőjét, és regisztráljon ketten egy szórakoztató futást/sétát a környéken. (Keresse meg az EventBrite -t, hogy felfedezze a közeledben egyet, vagy tervezze meg a saját útját a MapMyFitness -rel.) Az anyukával folytatott izzadság -ülés a legjobb idő a háztartás többi részéről, valamint a Fitbit lépéseinek max. Ráadásul a célvonalas kép feltétlenül vázlatos lesz. Nem tud felfedezni egyet? Csak készítsen egy tervet, hogy együtt válasszon egy kocogót! Vagy fogadja el az ingyenes regionális edzések során, amelyeket a közösség legképzettebb fitnesz oktatói vezetnek.

2. Találja meg a Farmer Flower Market-t-biztos, hogy az anyu sokkal több lenne, mint örömmel kap egy kész csokrot az élelmiszerboltból. Miért nem vitte el őt egy mezőgazdasági termelő piacára, és hagyja, hogy kiválassza a saját virágait? Amellett, hogy ott vagy, ellenőrizze a szezonban lévő létrehozást. Friss élelmiszereket és egyedüli időt kap az anyával – pontos!

3. Vedd el a táncolását – készen állunk arra, hogy fogadjunk anyád mozdulatait – és valószínűleg szeretné megmutatni őket, mint az unokatestvére esküvőjén kívül. Country Line Dancing, Square Dancing (ne kopogtasson – ez egy csomó szórakoztató!), Az Ön által preferált Zumba osztály … Remek helyszínek van az Ön Corinthians Paulista Mez számára, valamint az anyu számára, hogy elinduljon a horonyod.

4. Készítsen vacsorát együtt – igen, ez az anya különleges napja, tehát nem szabad költségeket fizetnie a konyhai főzésben mindenki más számára. Mégis, ez nem azt jelzi, hogy nem kérheti meg, hogy ossza meg Brighton & Hove Albion FC Mez a háztartási baromfi receptjét, amelyet haldoklik. Telefonhívás előre az alkatrészek felsorolásához, és megjelenik bármilyen mosott, előkészített, valamint felkészültek a menéshez. (Csomagoljon egy nagyszerű salátát az étkezéshez is.) Ezután élvezze, és fedezze fel a Mester Mom Chef -től! Követelmény néhány recept inspo? Vizsgálja meg ezeket!

5. Két szó: tandem kerékpár – Mi lehet sokkal szórakoztatóbb (um, viccesebb?), Mint a kettő számára kifejlesztett kerékpár? Rengeteg kalória lovaglása, ami segíti az anyukát az ágyban levő reggelit. És ismét higgy a kiváló képen! Ha úgy tűnik, hogy nem tudod együtt hozni a pedál ritmust, US Sassuolo Mez akkor mindig ugrálhat néhány egyszemélyes ülésre, és egy kicsit több autonómiával kirándulhat a városában.

6. Kickstart egy egészséges verseny – Gyakran egy kicsit barátságos verseny szükséges ahhoz, hogy valóban javítsa a köteléket, és pontosan ugyanabban az időben alakuljon ki.

Melyek azok a csodálatos módszerek közül, amelyeket anyád ünnepel? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzéseket!

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutin elindítása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *