Séta a futókkal – SkinNyrunner és Hungryrunnergirl, hogy pontos legyen


Hello! Hogy telik a hete?

Ma reggel megpróbáltam mintegy 800 ismétlést tenni. Nem végeztem el örökké a sebességet, de tudom, hogy vissza kell térnem. Nem végezek sebességmunkát általában 2 nagyon kritikus ok miatt: A.) Rossz vagyok rajta, és B.) Nem tetszik. Tehát ott van.
A legfrissebb videóim

Tanulás egy rossz futásból
Rossz futások történnek – Így mozogtam tovább és megtanultam a következő futamból. Ötlet, hogy segítsen jobb futóvá válni az edzés semleges megfigyelőjeként.

További videók

0 másodperc 3 perc, 48 másodperc

Következö
Arcmaszk futáshoz vagy sétahoz a tippekhez
07:15

Élő
00:00
08:21
03:48

Nem igazán gyors ülés volt (néhány héttel ezelőtt gyorsabb voltam!), De örülök, hogy ezt csináltam. Én vagyok a legrosszabb, ha olyan dolgokat csinálok, amelyeket nem akarok csinálni, 0 fegyelem van, tehát ez egy nagy üzlet.

A futásom Borussia Dortmund Mez után evett reggelit, majd találkoztam ezekkel a bájos futó lányokkal – Hungryrunnergirl és Skinnyrunner

Körülbelül 3 mérföldre sétáltunk. Vagy valóban, sétáltak, és én sprintem, hogy lépést tartsam – ők Gremio Mez a leggyorsabb futók, akiket ismerek!

Becsaptam őket, hogy hagyjam, hogy szünetet tartsam a kép készítéséhez.

Sétálásunk valójában egy elmentek volt a Skinnyrunner számára, aki hamarosan elhagy engem, hogy egy kis időt töltsön a családjával Alaszkában. Úgy gondolom, hogy a családja jegesmedve birkózó gyűrűt vezet, vagy valami odakint, és nyáron segít.

Aztán felszámoltam néhány utazási kellék célpontját, végül lebontottam és megkaptam a vanília chex -et. Tegnap intézkedtem róluk, és a konszenzus az volt, hogy „Szerezd meg őket! Meg fogják változtatni az életedet !! ”

Igen. Finomok. Emlékszel a Rice Krispies kezeli a gabonaféléket? Emlékeztetnek nekem a vanília-y -ságra, de sokkal jobb textúrával.

A valós életben is azonosítottam a görögdinnye oreót, de nem kaptam meg őket. Csak tudom, hogy csalódást okoznának.

Más furcsa cuccok hírében-a legjobb barátaim azt javasoltam, hogy szerezzem meg ezeket az anti-perving teljes hasar harisnyát, mert Francia labdarúgó-válogatott Mez már nem vagyok elég furcsa. Kínában az emberek komolyan viselik ezeket? Állítólag.

Holnap New Yorkba indulok! Egy különleges utazás részeként megyek a Sabra Hummussal. Nagyon eksztatikus vagyok, és fontolóra veszem az üres poggyászokkal való utazást, hogy kitöltsem a hummus káddal! Tudta, hogy ők is salsa -t készítenek? A konfetti saláta receptben használtam. Ez a legjobb egy nyári BBQ oldalra …

Kérdés: Az SR ezen a nyáron Alaszkába megy. Mik a terveid? Van valami nyári kirándulás?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *