A Whole Foods felfedezi, valamint a zenét hétfőn


Boldog hétfőn!

Amikor házat kaptam az anyám tegnapiából, kortyolgattam néhány Ben Vanilla Shake -t, miközben kitaláltam a vacsorát. Nem biztos benne, hogy meg tudod -e mondani, azonban a háttérben a New Jersey -i valódi háziasszonyokat néztem. Ez a kedvencem. Valaki akar lenni a Rhwonj rajongói klubban?
Legújabb videóim

Maratoni edzés 4. napja
Marathon Training Journal 4. nap

További videók

0 másodperc 1 perc, 21 másodperc

Következö
Kaptam egy Covid-19 tesztet
05:16

Élő
00:00
08:21
01:21

Megfigyeltem ezt a Tempeh szalonnát, valamint Ajax Mez a WF -t ezen a hétvégén, valamint azt hittem, hogy egy ideig biztosítom. Szeretem a Tempeh -t, de soha nem tudom olyan nagyszerűvé tenni, mint a Veggie Grill. A tempehjuk elképesztő.

4 szeletet főztem, és egy csomagolásba töltöttem. Ahogy az várható volt, nem volt annyira, mint a Veggie Grill Standard, bár jó volt.

A VG -ről szólva – most óriási időre vágyom! Csak rájöttem, hogy tavaly július óta nem voltam ott! Boldog, hogy a blog nyomon követi az ilyen fontos információkat.

Ben vanília Shake csak arra késztette, hogy több jégkrémes ételt vágyjak, így egy turmixot készítettem egy tálban alma banánnal, jéggel és tejjel.

Mi az a feltöltés?

Ez lenne a hétvégi második WF pontszámom. Volt egy kuponom egy ingyenes dobozos gabonafélékhez a Barbara’s Bakery -től, és a legjobbat választottam – PB, valamint a csokoládé puffinok. A dobozt megszakítják, mivel én Celta de Vigo Mez ettem őket a boltból származó módszer házában. Ne ítélje meg.

hétfő

Ma reggel felébredtem, és úgy éreztem, hogy szuper szoros. Tehát úgy döntöttem, hogy nem hajtom végre a szervezett sebességfutást, és úgy döntöttem, hogy elmegyek néhány egyszerű néhány mérföldre, hogy rázom. Nos, egy egyszerű néhány = 6 mérföld. Végül nagyon nagyszerűnek éreztem magam (valójában valószínűleg az volt, hogy eltévedtem a gondolataimban).

Hosszú időt töltöttem, amikor elkészítettem, és hosszú előadást tartottam magamról a jógára való eljutásról ezen a héten, vagy a jövő héten a Rhwonj figyelésén alapulnék.

Ah! Most komolyan veszem.

Általában Ben reggelit készítek, mielőtt elmegyek futni, és ma reggel zabliszt készítettem. Nos, ez egy zabmagot ültetett az agyamba, és ezt Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez kívántam, amikor visszatértem a futásomból.

Használtam 2 csomag alacsony cukros juharbarna cukrot, valamint 1/4 ° C -os tojásfehérjét adtam hozzá a fehérjéhez. Lássuk pontosan, mennyi ideig tart ez a teljes…

Hétfő zene – Most imádom ezt a dallamot a játéklistámban:

Most ebédre vágyom a zöldség grillre!

Mit kell ebédelni?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *