A Bitmoji és a Fitbit Clock Face Partnership


A fitnesz megtalálásakor a motiváció kulcsfontosságú. Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériuma szerint az amerikaiak több mint 80 % -a nem gyakorol annyi, mint kellene. Amellett, hogy talál valamit, amit szeretsz csinálni – akár sétálni, futni, akár úszni – azt találtuk, hogy a fitnesz utazásának legerősebb motiválója az, hogy valaki az Ön oldalán van. Fitbit felhasználóként az online csoportok fantasztikus módszert jelentenek, és a Fitbit közösséggel rendelkező helyi osztályok segíthetnek a támogatási hálózat felépítésében, de hamarosan újabb motivációs szint lesz az edzés arzenáljához. Ezért örülünk, hogy bejelenthetjük a Bitmoji -val való partnerségünket.

Mi a bitmoji óra arca?

Ki jobban felvidíthat téged, mint egy kicsi, kifejező rajzfilm avatár a csuklóján? Ezzel az új partnerséggel létrehozhat egy dinamikus órás arcot, amelyet úgy terveztek, hogy elősegítse a lépést, miközben ösztönzi Önt, hogy naplózza az ételeket és a vízet, így elszámoltatható maradhat és a pályán maradhat.

Ez az óra arca egész nap virtuális ábrázolása lesz. Csak befejezte a futást? Nézze meg, ahogy a bitmoji ugyanezt teszi. megüti a lépéscélodat? Nézz le, és nézd meg a bitmoji -t, hogy ünnepeljék az eredményedet!

Amit le kell töltenie az órát az eszközére:

Szüksége van egy Fitbit intelligens órára (akár Versa, Versa SE, Versa Lite vagy ionic) és
Szüksége lesz egy Snapchat/ bitmoji fiókra is.

(A SNAP a Bitmoji tulajdonosa, és ahhoz, hogy a Bitmoji -fiókot a Fitbithez csatlakoztassa, hitelesítenie kell a SnapChat -t. Itt található az útmutatások a Bitmoji -fiók csatlakoztatásához a Snapchat -fiókhoz, ha még nem tette meg.)

Hogyan kell telepíteni az óra arcát

Lépjen az „Eszközbeállítások” elemre a SmartWatch eszköz alatt a Fitbit mobil alkalmazásban.
Keresse meg az „órás arc” csempét. Válassza az „All órák” lehetőséget az órás arc galériájában (megtalálhatja a „By Fitbit” szakaszban, vagy keresse meg a „bitmoji” kifejezést).
A telepítés után feltétlenül csatlakoztassa az SNAP/Bitmoji -fiókot az óra arcának beállításainak oldalán. Miután sikeresen hitelesíti, a bitmoji egy percen belül megjelenik az órájában.
A Bitmoji órás arca továbbra is a matricák letöltését fogja letölteni, amelynek befejezése körülbelül öt percig tarthat. Kérjük, győződjön meg arról, hogy Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez a Fitbit mobilalkalmazását a háttérben nyitja meg.

Motiváljon a bitmoji -val

Most, hogy letöltötte az órát, készülj fel arra, hogy motiváljon a bitmoji -val. Bizonyos feladatok elvégzésével a bitmoji megismétli a napi tevékenységét. Készüljön fel a fitneszre és a szórakozásra. Soha nem fakitermelt ételt korábban? Próbálja ki, és nézze meg, hogy a bitmoji avokádóvá válik!

Íme egy listája azoknak a gyakori cselekedeteknek, amelyeket megtehetsz a Borussia Dortmund Mez bitmoji felállításához és aktívjához (és egészségesebbé válj).

Aktívvá válás: Fokozza a lépésszámot? Észre fogja venni, hogy a bitmoji boldog, és egy kis pept mutat a lépésében.
Ülésesnek lenni: ma lusta érzés? A bitmoji is szünetet tart.
Ha elkap néhány Z -t: Ha van lefekvés emlékeztetője, és a Nap közel áll a beállításhoz, akkor gyorsan pillantson be az órájára. Észre fogja venni, hogy a bitmoji Juventus Mez készen áll a 8 órás shuteye -re is.
A készülék feltöltése: Vegye le az eszközt a csuklójáról a töltéshez? Semmi gond, a bitmoji várni fog!
Gyakorlat naplózása: Az edzéspartnerek félelmetesek – -különösen, ha animáltak! Nézze meg, hogy a bitmoji tükrözi a tényleges edzést, amelyet éppen rögzített a Fitbit készülékkel.
A cél elérése: Találja meg a napi célt, és nézze meg, hogy a Bitmoji ünnepeljen veled!
Felébred: Miután eltalálta az alvási céljait, felébredjen és készüljön fel a nap összetörésére!
Az ételek nyomon követése: Az ételek fakitermelése nehéz lehet, de nem akkor, ha a bitmoji ott van, minden alkalommal ünnepel, amikor nyomon követi a bevitelét.
Víz fakitermelése: Fontos, hogy hidratált maradjon. Hagyja, hogy a bitmoji napi nyolc poharát is megkapja.
Az időjárás ellenőrzése: Az eső vagy a hó ma az előrejelzésben van? A bitmoji megkapta a hátadat. Az órájára gyors pillantás értesíti, hogy csomagoljon -e esernyőt.
Húsvéti tojások: Most nem adhatjuk el az összes meglepetést! Töltse le a bitmoji órát, és fedezze fel néhány rejtett húsvéti tojást az út mentén.

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem szánták az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítését. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz rutin megkezdése előtt.

Stephanie Smith

Stephanie Smith a Fitbit Fitness szerkesztője. A New York -i bennszülött és a Missouri Egyetemi Grad, Stephanie számos üzletet írt, köztük a Men’s Health, a Men’s Fitness, a Daily Burn, az Active.com, az Eathis és a Bodybuilding.com. Izgatottan terjeszti az egészségügyi és fitnesz üzenetet – és a lépések beérkezésének fontosságát – a Fitbit felhasználók számára. AmikorNem ösztönzi az embereket, hogy mozogjanak, élvezi a beltéri kerékpározást, az állati menedzser önkéntességét és a vegetáriánus ételeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *