Azon a napon, amikor majdnem levágtam a lábujjam


Hello! Pontosan hogy vagy? A mai nap hosszú nap volt, és jelenleg élvezem egy éjszakai sapkát (olvassa el: fagylalt), amint ez a közzététel elkészült. Gyakran igényel vodkát, gyakran igényel fagylaltot (néhány napig mindkettőre van szükség).

Ma reggel Irvine körül futottam, és azonosítottam azt, ami szerintem egy eper szőlő volt távolról. Eksztatikussá váltam, és annyira futtam, mint egy középső futáshoz. Kivéve, hogy ez egy másik véletlenszerű vörös növény, valamint nem eper volt. Lehurrogás.
A legfrissebb videóim

Futási ötlet maradjon egészséges a Covid19 kitörés során
Futó ötlet, hogy egészséges maradjon a koronavírus kitörése során. Tudsz futni és sétálni a ház megrendelése alatt? Itt van egy tipp, amely segíthet abban, hogy Juventus Mez megakadályozza a kérdését …

További videók

0 másodperc 2 perc, 25 másodperc

Következö
A podcast összefoglalja augusztus 6 -tól
07:26

Élő
00:00
08:21
02:25

Szerencsére megtaláltam ezt a hatalmas épületet, melynek neve egy üzlet, ahol hagyták, hogy szamócát kapjanak azért, hogy a műanyag kártyát a költségvetésembe elcsúsztassák.

Hasonlóképpen választottam egy görögdinnyét, és sokat Sporting CP Mez ettem, mint egy „kis snackre” gondolok.

Próbáltam több feladatokat készíteni, miközben ebédet készítettem-telefonon beszéltem anyámmal, főzni, darabolva és sárgarépát mártozni.

Nos, ledobtam egy kést a lábamra. Annyira bekerültem az anyukámmal folytatott beszélgetésbe, és nem égettem el a tojásaimat, hogy még csak nem is ismertem fel, hogy valóban elvágott, és vérzöttem, amíg nem enni! Ha! Monican, vegye össze.

Ebéd után elindultam, hogy megnézzem a nagynénémet. Korábban rámutattam, hogy beteg, és Celta de Vigo Mez nem jól van. Hosszú meghajtó volt, és valószínűleg nem vagyok feszültség, hogy biztosítsam, hogy a kombináció kiváltotta az IT zenekaromat, valamint a térdét, hogy valóban hibáztasson. Követelmem van, hogy készítsen néhány habgörgetést (és pihenjen) ASAP -t.

Hihetetlenül éhes voltam, amikor házamot kaptam, és nem akartam főzni semmit. Egy új Pho helyszínt nyitottak meg a lakásom közelében, és úgy döntöttem, hogy örvényt adok neki. Ez a nagy tál olyan gyorsan eltűnt. Úgy érzem, hogy a PHO a legjobb dolog, amit enni kell, ha hihetetlenül éhes vagy, mivel annyira töltő és meleg.

És most fagylalt ideje!

KÉRDÉS: Mi az éjszakai lehetőséged manapság?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *