Ontario 2017. július 1 -jétől


2017. november 29 -én kriminalizálja az amatőr BJJ kriminalizálását, valamint a küzdelemben – a kormány most elismerte a PSO -t a küzdelem és a panaszkodás szempontjából.

_______________________________________

Frissítés 2017. június 29. – A Sportminisztérium válaszolt a kérésemre, megerősítve, hogy jelenleg a BJJ -nek nincs PSO -ja, azonban azt sugallja, hogy ez a módosítás hamarosan az alábbiak szerint javasolja:

„Az Ontario Jiu Jitsu Szövetség közel állt ahhoz, hogy elismerjék, mindazonáltal nem nyújtották be a sportfelismerési kérelem minden elemét, és ezért nem ismerik el ezt az időben. Közel vannak, így a közeljövőben hozzáadhatók ”

Ha az OJA a PSO feltételeit is megkapja, akkor egy kormány lesz, amely monopóliumot kap a BJJ versenyek futtatásához Ontarioban. Amint azt a rövid cikk alján kifejtettük, nem biztos abban, hogy az OJA felügyeletén kívüli verseny hatékonyan büntetőeljárást lehet büntetőjogi díjként vádolni, bár az Ontario valószínűleg túllépi a határaikat Urawa Red Diamonds Mez azáltal, hogy ilyen pozíciót vállal.

_____________________

A hónap elején Ontario átvette a vásárlást az 1087-2017-es Tanácsban, amely pontosan jelölte meg, hogy mely amatőr sportok törvényesek, valamint pontosan hogyan kell őket irányítani a tartományban.

Röviden: Ontario kijelentette, hogy az amatőr harcos sportok betartása legális (nevezetesen a vegyes harcművészetek nem szerepelnek a listán):

boksz

küzdelem

Jiu Jitsu

cselgáncs

karate

kick -box

muay thai

zaklatás

taekwondo

birkózás

wushu

Van azonban egy fogás. Az Ontario -i sportok törvényes versenyének megtartása érdekében az OIC igénye, amelyet az egyetértés megszerez, „a Tartományi Sportszervezettől, amelyet az idegenforgalmi, a kulturális és a sport elismerési politikájának az amatőr sportpolitikája alapján elismernek”.

Az egyetlen kivétel ez alól egy olyan birkózási verseny, amelyet egy intézmény vagy egyetem tart, ahol „engedélyre van szükség az alkalmazandó intézmény vagy egyetemi atlétikai szövetségtől vagy annak leányvállalatától”.

Akkor miért vannak az amatőr BJJ, valamint a küzdők jogellenesnek, még akkor is, ha a listán vannak? Mivel a kormány nem nevezte el semmilyen tartományi sportszervezetet ezen sportok irányítására.

A turisztikai, kulturális és sportminisztérium nemrégiben a közelmúltban Angol labdarúgó-válogatott Mez nevezte el az összes PSO ezen OIC -jét. Ezek a következők:

A BJJ hiánya, valamint a küzdő PSO hiánya látható, valamint a kormány, a 2017. június 21 -én kelt levélben a következők:

A bűncselekmény 83. § -a úgy határozza meg, mint Spanyol labdarúgó-válogatott Mez „találkozás vagy harc az ököllel, a kezével vagy a lábakkal”, ám úgy tűnik, hogy az Ontario kormánya egyoldalúan kibővítette ezt szélesebb kör

„Egy olyan sport, amely olyan versenyt tartalmaz, amelyben a résztvevők ököllel, kezükkel, lábakkal vagy bármilyen más testrészt használják a sztrájkot, dobást, küzdelmet, birkózást, immobilizációs vagy benyújtási technikákat, vagy ezeknek a technikáknak a kombinációját”

Ontario azt a beállítást veszi figyelembe, amelyben a betartás „versenyre” utal

Verseny: A verseny versenyző rendezvényt vagy kiállítást jelent, ahol:

A nézőket kifejezetten vagy implikációval, díjért vagy ingyenesen befogadják; vagy

A sportolóknak szükségük van arra, hogy közvetlenül vagy közvetett módon fizetjenek díjat a részvételhez; vagy

Az eseményt az ipari sugárzáshoz rögzítik; vagy

A minisztérium által előírt bármely más helyzet.

Érdemes megjegyezni, hogy törvényesen kétséges, hogy Ontario -nak van -e hatalma, hogy ezeket a küzdő sportokat illegálissá tegye. Határozottan azon jogaik vannak, hogy az amatőr feltűnő harci sportokat kriminalizálják a választásuk során, mivel kifejezetten ezt a hatalmat biztosítják. A büntető törvénykönyv 83. A küzdő versenyek törvényesen gyötrelmesek a szenátorral, aki összeállította a jogalkotást, amelyben megjegyezte, hogy „elképzelhetetlen”, hogy a hatóságok meghosszabbítsák. 83 az amatőr küzdő sportokhoz.

Bármely típusú rendezvényen a kormány vonalában július 1 -jétől a BJJ versenytársai, valamint az Ontario -i „küzdelem” versenytársak egy kihívást jelentő választásra bíznak. Ne jelentkezzen a kiválasztott sportban vagy a veszélyeztetett büntetőeljárással, ha ezt megteszi.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Az Ontario legalizálja az amatőr küzdelmet, valamint a porlasztási versenyeket; A BJJ 2017. szeptember 29 -én, 2 megjegyzéssel marad
Az Ontario a tartományi sportszervezetet kinevezi az amatőr jiu-jitsu-nak a 2018. január 21-i tartományban. “Ontario atlétikai biztos”
Az Ontario legalizálja a Muay Thai -t, a kickboxot, valamint az amatőr csata SportsJune 2017. 15. “Ontario atlétikai biztosának” tartását.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *