8 intenzív Medicine labdát felüléseket


Tartalom elrejtése
Medicine labdát sit UpsHow használni Medicine Ball
1. klasszikus Medicine labdát felüléseket
2. Felső Medicine labdát felüléseket
3. V Medicine labdát felüléseket
4. Medicine labdát, Anchor
5. fal labda felüléseket
6. partner Pass Medicine labdát felüléseket
7. partner Pass Hanyatlás padok
8. partner dobás Medicine labdát felüléseket

Medicine labdát felüléseket
Ha keres egy módja annak, hogy fokozza a core edzés, majd a gyógyszert, golyók segítségével megvalósítani. Hozzáadása gyógyszer labdát a core edzés erők a hasi izmok, hogy sokkal nagyobb mértékben részt. Ez segít elégetni sokkal több kalóriát és javítsa a teljes fitness.
Mi lehet nyomon követni gyógyszer labda edzés, amennyire vissza ie 1000. Azt mondták, ez segített az ősi gladiátorok és a perzsa birkózók javítsák erő és kondicionáló.
A gyógyszer labda súlyozott labda felhasználhatja erősítő edzés és a támogatásra rehabilitáció. Különbözik tömeg körülbelül 2-25 lbs. Használhatja őket a dobás, fogása, és becsapta. Core képzés, akkor nem kell egy nehéz súlyt – valamit a 8-10 lb tartományban valószínűleg működni fog a legtöbb ember számára.
Core munka nagyon fontos. Fő létfontosságú számunkra, hogy a különböző feladatokat. Gyenge core izmokat is hozzájárulhat, hogy a rossz testtartás, a hátfájást, és lehet, hogy egy csomó hajlamosabb a sérülésre. Fő segít egyensúlyt, futni, ugrani, és még sok minden más. Ha nem így alapvető munkát egy része a rutin, akkor meg kell próbálja meg felvenni minden héten. Ez segít abban a rengeteg módon. Látni fogja javulást mind a erő és kondicionáló.
Egy 2018 tanulmány használó gyermekek gyógyszer golyó találta, hogy ezzel az intervallum edzés gyógyszerrel golyó volna egyenlővé ugyanaz a szív munkáját szakaszos üzemben.
A különböző méretű, hogy rendelkezésre állnak, hogy sokkal könnyebben elérhetővé mindenki számára, hogy használja őket. Ha egy kezdő meg lehet kezdeni az egyik nagyon alacsony súlyú és a munka az utat felfelé.
Hogyan kell használni a Medicine Ball
Amikor kiválasztunk egy súlyt a gyógyszert labdát sit ups, biztos, hogy válasszon egy tömeg, amely lehetővé teszi, hogy fokozzák lassan a mozgásokat, de nem veszélyezteti az űrlap vagy ellenőrzése az egész edzést.
Meg kell célul, hogy 10-15 ismétlést per beállított gyógyszer labdát sit ups. Csak győződjön meg róla, hogy fenn tudja tartani a jó formában az egész edzést. Ez mindig jobb, hogy ellenőrizze, hogy a forma jobb helyett versenyzés, hogy milyen sok ismétlést lehet kapni kész! Íme 8 gyógyszer labda sit ups, hogy a core képzés a következő szintre:
1. klasszikus Medicine labdát felüléseket
Meg kell tartani a labdát felhúzott a mellkasát. Sarka a padlón kell lennie váll szélesség mellett. tartsa leszegett and roll hátad le egészen a padlóig. Emelje vissza, rajz a köldök, amíg nem kap egy ülő helyzetben. Ahogy jön le, be és ki, ahogy megy fel.

2. Felső Medicine labdát felüléseket
Megállapítják, hajlított lábak és a sarka a padlón. Két kézzel, meghosszabbítja a gyógyszer labdát a feje fölött. tartsa leszegett, vegyenek részt a core, és emelje fel a labdát a levegőben, amíg el nem éri ülő helyzetben. folytatni, amíg megtette a beállított ismétlések számát.

3. V Medicine labdát felüléseket
Fektesse a hátadon a lábait meghosszabbítható. A labdát két kézzel, és kinyújtott karral a feje fölé.
Vonja be mag és emelje fel mindkét a labdát, és a lábad, amíg a szervezet létrehoz egy v-alakú. csökkentheti a lábak és a törzs felé a földre.

4. Medicine labdát, Anchor
Feküdj a hátadra a térd behajlítva, és sarka a padlón. helyezze a gyógyszer labda között, a láb. használja fel a gyógyszert labdát, mint egy horgony a lábát a földön. Behajt az álla, és emelje meg, míg te egy ülő helyzetben. Kilégzés ahogy emelje fel és vonja be a magot.
5. fal labda felüléseket
Két láb laposan a földön. Tartsa a gyógyszert labdát két kézzel, és csökkentik a vissza a földre, hogy a labda a kiterjesztett a feje fölé. Emelje vissza a ülő helyzetben dobás közben a gyógyszer labdát a falnak. Akkor ugrál vissza hozzád, és továbbra is, amíg meg nem nyomja meg a kívánt ismétlést.

6. partner Pass Medicine labdát felüléseket
Keressen egy partnert, és a földön feküdt hajlított térd. Minden partner zár lábuk együtt. Egy partner zárak lábuk belül és a többi zárak lábukat a szabadba. Egy partner kezdődik a labdát, és amikor hátradőlt, hogy meghosszabbítja a labdát a feje felett. ülni akár ülő helyzetben, rajz a köldök az utat felfelé. Át a labdát, hogy a partnere, és menj vissza. tovább halad a labdát oda-vissza, amíg te a beállított ismétlések számát.

7. partner Pass Hanyatlás padok
Ehhez partner testmozgás, Ön és partnere lesz, hogy felváltva végző sit ups. Egy partner fog állni a végén a padon, míg a másik partner a padon teljesítsék sit ups.
Lefeküdt a padra a labdát terjeszteni a feje fölé, és a lába alatt akasztott lábtartók. Emeld fel a törzs, és dobálják a labdát a partner a pad végén. Ezután vissza fogják dobni téged, hogy forduljon, hogy húzza le és kezdje újra.

Egy másik szórakoztató csavarja ezt a feladatot, hogy két hanyatló padot használjon. Az egyik partner elvégzi a labdát, és dobja a labdát – miközben a partnerük leesik. Ahogy megy le, a partnered dobja a labdát. Kezdje az ismétlések alacsony számú ismétlésével, ha még nem tette meg ezt a gyakorlatot, mivel nagyon intenzív lehet.
8. Partner Toss Medicine Ball Sits Ups
Feküdjön a földön a lábaddal a partner lábai felé. Zárja össze a lábát. Egy személy zárolja a lábukat, és a másik pedig a lábukat kívülre zárja. Egy személy kezd a labdával. Feküdt a hátán, a kezed felett a fejed felett. Kapcsolja be a magját, és emelje fel az ülőhelyet, majd dobja a labdát a partneredre. Roll vissza a padlóra, és ismételje meg ezeket a lépéseket a partnerednek, hogy dobja vissza a labdát. Ismételje meg, amíg meg nem éri a beállított ismétlések számát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *