Nevada és Kansas eltávolítják a marihuánát, amikor Ped károsodásba költözik, mint egyetlen aggodalom


A Nevada Atlétikai Bizottság eltávolította a marihuánát a tiltott anyagok listájáról. Ajax Mez A többi bizottság által az orvosi felhasználó és az Elias Theodorou ügyvédje által a British Columbia -ban elindított precedenssel indított út után a Bizottság károsodási tesztre mozog. Ha egy harcos károsodott, akkor nem tudnak versenyezni. Azon kívül, hogy a nyomkövetési marihuána egy harcos rendszerében a harc éjszakán nem tekinthető dopping megsértésnek.

Amint azt az MMAFighting Damon Martin jelentette: „A Nevada Atlétikai Bizottság szerdán egyhangú szavazásakor a marihuánát eltávolították a sportolók számára betiltott teljesítménynövelő kábítószerek listájáról, és nem fognak többé fegyelemmel szembesülni a pozitív teszthez.

Ahogy a fejlemények hírei megsemmisítették, a Kansas Atlétikai Bizottság a Twitterbe vette, hogy megjegyezzék, hogy megváltoztatták a marihuána politikáját is, feltehetően visszaesik a károsodási tesztre, és semmi mást.

A részletekért kapcsolatba Santos Laguna Mez léptem Nevada -val és Kansas -val. Frissítem ezt a bejegyzést a teljes kiadott teljes politikával.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Nevada fontolóra veszi a marihuána tilalmának eltávolítását a 2017. január 10 -i harci sportokból, Valencia Mez 2 megjegyzéssel
Nyilvános észrevételeim a Nevada Állami Atlétikai Bizottsághoz, 2015. október 29 -én
Egyszerű lehetőség a marihuána kiadására a 2015. szeptember 16 -i Combat Sports -ban. “Marihuána”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *