A Big Pharma gyógyszeres szabadalmi rendezvényeket használ a generikus riválisoknak történő kifizetésekként a versenyképes gyógyszerek késleltetése érdekében


A Hatalmas Pharma a gyógyszeres szabadalmi településeket a generikus riválisok kifizetéseként használja fel a versenyképes gyógyszerek késleltetése érdekében
írta: J. D. Heyes

(NaturalNews) Amikor úgy tűnik, hogy a Hatalmas Pharma ismét bevételeket hoz a betegek felett, ezúttal egy olyan tervben, hogy megakadályozzák a megfizethetőbb generikus gyógyszeres lehetőségeket, hogy hamarabb elérjék a piacot. Csak ezúttal a Leviathan a mi, az emberek oldalán áll.
A bíróság barátja (amicus) röviden a szövetségi kereskedelmi kompenzáció kijelentette, hogy a névmárkák által a szabadalmak nehézségeit tisztázza azáltal, hogy megállapodnak, hogy nem vezettek be saját általános lehetőségeiket A Reuters jelentette.

Az Amicus Short -ban az FTC – egy szabályozó társaság – kijelentette, hogy az ilyen szabadalmi települések, amelyekben a gyógyszerkészítők vállalják, hogy nem vezetik be saját felhatalmazott generikus gyógyszeres verzióikat, valóban csak egy olyan módszer, amellyel általános versenytársok fizetésére szolgálnak, hogy termékeiket hosszabb ideig tartsák a piacon.

Összeesküvés, hogy késleltesse az általános piacra lépést

Az FTC állításai szövetségi bíróságként jelentkeztek New Jersey -ben – amely számos illeszkedést felügyel a Hather Pharma ellen – a Pfizer, Inc. Wyeth rendszere, valamint a TEVA Pharmaceutical Markets Ltd. között egy ilyen szerződés személyes monopóliumellenes nehézségeit veszi figyelembe. A világ legnagyobb kábítószer -készítője.

„Az empirikus bizonyítékok megerősítik, hogy a gyógyszerpiac már régóta megértette: hogy egy nem (engedélyezett generikus) elkötelezettség gyakorlati technikát biztosít a kiváló minőségű gyógyszeres vállalkozások számára, hogy általános szabadalmi kihívókat fizetjenek a belépés késleltetéséért”-nyilatkozta az FTC a javasolt röviden.

A bíróságnak „gondosan gondolkodnia kell a No-AG kötelezettségvállalásainak gazdasági realitásain, valamint azok fogyasztókra gyakorolt hatásáról”-tette hozzá a társaság.

A szabályozó társaság rövid ideig benyújtotta a Chain Drugstores CVS Caremark Corp., valamint a Rite Aid Corp. West Ham United Mez által benyújtott monopóliumellenes peres eljárások támogatását XR, a boltok polcairól.

A Pfizers Wyeth leányvállalata egy nyilatkozatában megcáfolta az ilyen állításokat, kijelentve, hogy a Teva -val kötött rendezési szerződése megfelelő és megfelelő, valamint lehetővé tenné az Effexor XR generikus anyagát a piacra egy teljes hét évvel az eredeti szabadalma lejárta előtt.

A vállalkozás azt állította, hogy az FTC nem aggódott a település miatt, amikor a társaság tisztviselői eredetileg megvizsgálták.

A Teva szóvivője elmondta a Reutersnek, hogy az üzleti vállalkozás úgy véli, hogy a Fitnek nincs érdeme, és mint ilyen, elbocsátási mozgalmat nyújtott be.

De a két gyógyszertár lánc nem az egyetlen kereskedő, aki úgy gondolja, hogy valami halak folynak. A Walgreen Co., a Kroger Co., a Safeway Inc., a SuperValu Inc., valamint a HEB Grocery Co. hasonló aggodalmakkal küzdött a településről, amelyben a decemberben pontosan ugyanabban a bíróságon benyújtott üzlet.

Az Efexor helyzetben levő elnök az amicus rövidnadrágot kérte annak megvizsgálására, hogy a helyzetet hogyan befolyásolhatja a közelmúltbeli 3. kerületi fellebbviteli bíróság, amely határozottan, SSC Napoli Mez amely kijelentette, hogy a kiemelkedő minőségű gyógyszerkészítõ által a leendő rivális generikus gyógyszerkészítőnek fizetett, „bizonyíték lehet egy A kereskedelem indokolatlan korlátozása ”, ha megakadályozták az általános gyógyszereket – amelyek természetesen általában sokkal megfizethetőbbek – a betegek kezéből származnak.

Egy másik helyzet a generikus anyagok palackozásának tartásában

Ez a helyzet messze van a legelső alkalommal, amikor a hatalmas Pharma megpróbálta olcsóbb, hasonlóan hatékony generikus gyógyszereket tartani a piacon.

Júliusban arról számoltak be, hogy riasztó számú hatalmas gyógyszeripari vállalat próbál a szabadalmaztatott termékeiket a lehető leghosszabb ideig – és sokkal több esetben is, hosszabb ideig, mint engedélyezve -, mivel nem akarják alacsonyabb szintet látni. -A piacra ütköző költségek választása.

Ebben a hónapban az AstraZenica egy szövetségi bíró megragadta az ételek blokkolásának megkísérlését, valamint a gyógyszeres kezelés adminisztrációjának jóváhagyását az antipszichotikus gyógyszerek, a Seroquel általános verzióinak jóváhagyásáról. A Seroquel szabadalma márciusban lejárt, azonban a washingtoni szövetségi kerületi bíróságon az üzleti vállalkozás az FDA-nak nyújtott biztonsági adatokkal, hogy a társaság két extra gyermekgyógyászati felhasználást engedélyez a gyógyszer számára a hiperglikémiáról (magas vércukorszint). Az újbóli címkézés, a gyógyszergyártó ügyvédjei állítólag feljogosítják az üzletet, hogy 2012 decemberével kizárólagosságra kerüljön.

Szövetségi bíró, Beryl A. Howell, nem értett egyet.

“Az AstraZeneca értelmezése perverz jutalmat eredményezne a gyógyszeripari vállalkozások számára, hogy a kritikus biztonsági adatok bemutatását az FDA -nak Vissel Kobe Mez a Buy -ban a Generic Croper -ba valósítóképességgel húzzák ki, a Kongresszus által elfogadható időszakokon túl” – nyilatkozta a társaság elleni határozatában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *