Vegyünk egy hó sétát


A templom kudarcot vallott! Amikor Ben és én felhúztuk a jármű parkolóját, üres volt? Nem vagyunk regisztrált tagok ennek az egyháznak, ezért biztos vagyok benne, hogy valahogy tudatják az embereket, de nagyon meglepődtünk!

A hideg ellenére ma nagyon napos, ezért úgy döntöttünk, hogy sétálunk. Ben és én körülbelül egy órán át sétáltunk. Nagyon csinos, minden porral leporolt ​​(de nem rám nő :)).
Legújabb videóim

Utazási Jane Review
Utazási Jane Portable Viuben áttekintés.

További videók

0 másodperc 8 perc, 1 másodperc

Következö
Futási tipp maradjon egészséges a Covid19 kitörés során
02:25

Élő
00:00
08:21
08:01

Mindketten azt hittük, hogy annyira őrült, milyen nagyok voltak ezek a jégdarabok! Elesett egy épületről közvetlenül a nyomvonal mellett, amin vettünk – nem kellene -e kúp, hogy az emberek távol maradjanak?

Olyan szép! Hideg, de csinos…

Azt hittem, hogy sok dióvaj reggelit fogyasztva hosszabb ideig tart, de nem – néhány órán belül éhes voltam. Hazafelé az ebédre gondoltam, és tudtam, hogy almát akarok, csak nem voltam biztos benne, hogy mi van vele…

Végül felmelegítettem a mogyoró tészta maradványait és az utolsó csicseriborsó casserole -t. Yum! Általában „megmentem” a maradékot vacsorára, vagy Bennek adom. Olyan jó volt, hogy a nap közepén élveztem a vacsora típusú étkezést.

Volt egy sötét csokoládé négyzet a desszerthez. Minden étkezés és snack után komolyan enni tudok sötét csokoládét.

Most el kellene mennem a boltba, hogy zöldségeket szerezzek, mivel nincs a házban (kivéve az unalmas ol ‘sárgarépát), de nem érzem magam, hogy minden rétegem visszahelyezem?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *